Sub sloganul “10 pentru siguranță”, în perioada 9-13 septembrie, se desfășoară, la nivel județean, o acțiune de verificare a conducătorilor de vehicule destinate transportului de elevi.

Sunt verificate documentele conducătorilor auto (permisul de conducere și atestatul), ale autovehiculului (certificatul de înmatriculare, asigurarea obligatorie auto, asigurarea pentru bagaje, ITP, licența de transport), precum și starea tehnică a vehiculelor (starea cauciucurilor, funcționarea semnalizării, a lumilor), potrivit informațiilor furnizate de reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj.

Astăzi, în intervalul orar 7.00-8.00, acțiunea s-a desfășurat pe bulevardul Mihai Viteazul (zona Cuprom), din municipiul Zalău.

De la debutul acțiunii, pe acest segment, au fost verificate 64 de autovehicule și au fost aplicate cinci sancțiuni contravenționale, în valoare de 2.320 lei. „Recomandăm conducătorilor auto să respecte regulile de circulație, iar la un eventual control să aibe asupra lor toate documentele valabile”, au mai menționat reprezentanții Poliției Sălaj.