Cercetările efectuate de poliţişti până în prezent în cazul tânărul sălăjean înşelat de “clarvăzătoarele–tămăduitoare” din judeţul Prahova au dus la recuperarea sumei de 57.600 lei. Banii au fost predaţi păgubitului, în cursul zilei de ieri, 9 aprilie 2019.

Reamintim că poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Cehu Silvaniei, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Jibou, au efectuat, în 4 aprilie 2019, o percheziţie domiciliară la locuinţa unor persoane de 18 şi 38 de ani, din judeţul Prahova, bănuite de comiterea unei infracţiuni de înşelăciune în formă continuată.

Din probatoriul administrat în cauză s-a stabilit că, în perioada 19 ianuarie-15 februarie a.c., persoanele bănuite de comiterea faptei, s-au prezentat ca fiind “clarvăzătoare –tămăduitoare” şi sub pretextul rezolvării unor probleme în dragoste au pretins şi primit în repetate rânduri (13 acte materiale) diferite sume de bani de la un tânăr, din judeţul Sălaj.  Tânărul le-a trimis banii prin mandate poştale, suma trimisă în total fiind de 72.915 lei.

„Cercetările efectuate de poliţişti până în prezent au dus la recuperarea sumei de 57600 lei. Banii au fost predaţi păgubitului, marţi, 9 aprilie 2019. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de înşelăciune, dar şi pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a acestora”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei de Operaţiuni Speciale, din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române. La activităţi au participat şi poliţişti din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Sălaj şi Prahova.

Articolul precedentAtenţie! Sistări de gaze naturale pe două străzi din Zalău
Articolul următorGrenadă defensivă, descoperită la un centru de colectare de fier vechi