Premierul Viorica Dăncilă, ministrul Sănătății, Sorina Pintea și secretarul de stat in Ministerul Agriculturii, Daniel Botănoiu, au vizitat vineri – 17 mai, județul Sălaj. Prima întâlnire de lucru a demnitarilor cu autoritățile locale și județene s-a desfășurat la sediul Consiliului Județean Sălaj. ”Am avut o discuţie foarte bună cu preşedintele Consiliului Judeţean Sălaj, cu președintele municipiului Zalău, am avut discuţii foarte bune cu repezentanţi ai comunităţilor locale. M-a bucurat faptul că aproape în fiecare localitate a judeţului, ca de altfel în fiecare localitate a ţării, au fost folosite fondurile pentru PNDL I şi II, care arată că acest program a avut efectul pe care ni l-am dorit. Am discutat şi despre Fondul de Dezvoltare şi investiţii, despre faptul că toate comunităţile trebuie să acceseze acest fond, pentru că dorinţa fiecărui edil, dorinţa fiecărei comuntăţi este de a se dezvolta”, a precizat premierul Viorica Dăncilă.

Vizita premierului a continuat la Spitalul Județean de Urgență Zalău și apoi la fabrica Michelin. Și s-a încheiat cu o conferință de presă la Centrul de Cultură și Artă Sălaj.

În tot acest timp, aproximativ 150 de persoane au așteptat premierul în centrul orașului, în imediata vecinătate a instituției unde s-a desfășurat conferința de presă, cu: pancarte, huiduieli, coroane, dex și cu fel de fel de mesaje: ”PSD – ciuma roșie”, ”Jos PSD”, ”analfabeta”, ”asasini de vise” au fost doar câteva din ,,gândurile  transmise de protestatarii aflați vineri în centrul orașului, premierului Dăncilă.

Articolul precedentVideo Viorica Dăncilă, așteptată în centrul Zalăului cu pancarte și coroane funerare
Articolul următorUn atelier auto din Aghireș, în flăcări. Patru autospeciale au intervenit pentru stingerea incendiului