Sala „Porolissum” a Consiliului Judeţean Sălaj a găzduit astăzi, 30 ianuarie 2019, Adunarea Generală a Filialei Sălaj a Asociaţiei Comunelor din România. Printre cei prezenți s-a aflat și prefectul judeţului Sălaj, Florin Florian, alături de subprefectul Vegh Alexandru şi personal de specialitate din cadrul Instituţiei Prefectului.

În acest context, prefectul Florin Florian, alături de reprezentanţi ai Serviciului Juridic, contencios administrativ și apostilă au adus unele clarificări pentru comisiile locale de fond funciar privind soluţionarea cererilor de reconstituire sau constituire a dreptului de proprietate asupra terenurilor, depuse în temeiul Legii 231/ 218 pentru modificarea şi completarea Legii fondului funciar nr. 18/1991,potrivit unei informări a Prefecturii Sălaj.

De asemenea, prefectul judeţului a adus la cunoştinţa celor prezenţi cazul de Pestă Porcină Africană (PPA) , înregistrat la un porc domestic din localitatea Bobota şi măsurile luate, subliniind faptul că în cazul acestei boli, dar şi pentru alte situaţii de urgenţă comunicarea este foarte importantă în prevenirea unor efecte negative, precum răspândirea bolii sau amplificarea unor situaţii critice.

Articolul precedentÎmpreună pentru Arnie! Să-l ajutăm să trăiască!!!!
Articolul următorSălaj: Noi măsuri pentru prevenirea răspândirii pestei porcine