Uniunea Salvați România (USR) a lansat joi -21 martie, şi la Zalău, primul birou parlamentar digital din România. Este vorba despre o platformă special creată pentru a facilita și simplifica accesul cetățenilor către autorități: adiministrații locale și județene, dar și alte instituții publice. Această aplicație reprezintă un element de noutate în peisajul politic românesc și promite, la doar un click distanță, rezolvarea mai rapidă și lipsită de corvoada birocrației a unor probleme cu care cetățenii se confruntă în viața de zi cu zi. Lansarea a avut loc în cadrul unei conferinţe de presă,la care au luat parte preşedintele USR Sălaj- Cristian Viaşu, Takacs Zoltan – vicepreşedinte USR Sălaj şi Adrian Claudiu Prisnel – USR Dolj.
Aplicația ”’eSizează” poate fi descărcată în doar câteva secunde de pe Google Play, fiind disponibilă în prezent pentru dispozitivele cu sistem de operare Android. Reprezentanții USR au spus că se lucrează și la varianta ce va fi disponibilă în scurt timp pentru dispozitivele cu sistem de operare IOS.
”Noi, cei din USR Sălaj, încercăm să creăm instrumente prin care problemele voastre să ajungă la noi. Deși nu suntem în consiliul local al Zalăului sau al celorlalte localități din Sălaj, încercăm să le rezolvăm. Biroul parlamentar digital eSizează! al deputatului USR Adrian – Claudiu Prisnel este un astfel de instrument. După ce USR va câștiga primării sau majorități în consiliile locale aceste instrumente vor fi deveni canale de comunicare oficiale cu cetățenii. Administrația publică este datoare să afle și să rezolve problemele curente ale comunității – o avarie la sistemul de iluminat public, o groapă în carosabil, un trotuar lipsă- în TIMP REAL! USR știe ce să facă pentru ca aceste lucruri să se și întâmple!”, au declrat reprezentanţii USR Sălaj. Descarcă aplicația și eSizează:

https://play.google.com/store/apps/details?id=ro.spectrumsoftware.esizare

Articolul precedentS-a semnat contractul de finanțare pentru reabilitarea termică a Spitalului Orășenesc din Șimleu Silvaniei
Articolul următorAccident grav în Zalău: Două persoane și-au pierdut viața