Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj îşi suspendă activitatea, zilnic, timp de patru ore, începând de mâine, 1 martie 2019, potrivit unui comunicat al instituţiei. 

„Având în vedere Hotărârea nr. 1 din data de 22.02.2019 a Adunării generale a procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj şi unităţile subordonate, prin care urma să stabilim formele de protest ce vor fi adoptate de către procurorii de pe raza judeţului Sălaj, în unanimitate aceştia au hotărât că protestul va îmbrăca următoarea formă : suspendarea activităţii cu publicul în perioada 01.03.2019 – 08.03.2019, în intervalul orar 08 – 12, cu excepţia cazurilor urgente la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sălaj, Parchetul de pe lângă Judecătoria Zalău, Parchetul de pe lângă Judecătoria Şimleu Silvaniei şi Parchetul de pe lângă Judecătoria Jibou”, se arată în sursa citată.

De asemenea, procurorii sălăjeni vor protesta mâine, 1 martie, la ora 12, pe treptele Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj, se mai precizează în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj.

Articolul precedentUn consilier judeţean ia atitudine faţă de tragedia soldată cu decesul unei fetiţe: ”Intensificarea controalelor în domeniul transportului de persoane”
Articolul următorPatru străzi, modernizate prin ”Mobilitate urbană durabilă Zalău 2023”