Un tânăr de 18 ani, din Zalău, a fost reţinut de poliţişti, după ce, prin violență, i-a furat unui bărbat borseta în care avea bani şi mai multe bunuri. Acesta a fost prezentant, ieri, 19 decembrie, instanței, cu propunere de arestare preventivă. 

„În data de 17 decembrie 2019, în jurul orei 19.00, un bărbat, în vârstă de 81 de ani, din municipiul Zalău, s-a prezentat la poliţia municipală şi a declarat că, în timp ce se afla în spatele unei farmacii din Zalău, o persoană necunoscută, prin folosirea violenței, i-a sustras borseta de pe umăr. Acesta a relatat poliţiştilor că avea în borsetă suma de 70 de lei, telefonul mobil, actul de identitate şi mai multe carduri bancare”, au precizat reprezentanții Poliției Sălaj.

Verificările efectuate de poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale au dus, miercuri, 18 decembrie, la identificarea persoanei bănuită de comiterea faptei, prejudiciul cauzat fiind recuperat în proporţie de aproximativ 90 la sută.

În baza ordonanţei de reţinere emisă de poliţişti, cel în cauză a fost reținut şi depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Sălaj, sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie. Joi a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău cu propunere de arestare preventivă. Cercetările continuă pentru administrarea întregului probatoriu.

Articolul precedentOrban: Intenţia noastră este de a creşte vârsta de pensionare pentru poliţişti
Articolul următor#IsTheNewMeat: O masă mai sănătoasă de sărbători