Se strică din nou vremea în România! Potrivit experților, un nou val de aer polar va lovi țara noastră și ne vom confrunta cu temperaturi extrem de scăzute, chiar și de -20 de grade.

Meteorologul ANM Mihai Huștiu a făcut o scurtă prognoză pentru perioada următoare, în direct la Realitatea PLUS:

„Vorbim de un episod de iarnă autentică în zona de munte, până vineri dimineață la ora 10. Viscol, la peste 1600 de metri, zăpadă troienită. 

În restul regiunilor vremea devine caldă pentru această perioada, maxime de 8-10 grade. De la acest final de săptămâna vremea se răcește semnificativ, o masă de aer rece cuprinde țară noastră, geroasă, începând de duminică dimineață, ne așteptăm la temperaturi minime între -17 și -7 grade. Urmează o săptămâna, așa cum arată estimarea, cu o vreme rece, temperaturi destul de coborâte însă precipitațiile par că se vor restrânge ca arie de acoperire.

Săptămâna viitoare contăm pe o vreme mai stabilă, precipitații mai puține, dar vorbim de această perioada geroasă în toată țară”, a spus meteorologul.

Articolul precedentROMÂNIA SUVERANĂ | Europa se află la răscruce, în cel mai dificil moment de după al Doilea Război Mondial
Articolul următorBobby Păunescu și George Simion, dialog incendiar în „România Suverană”