Un bărbat de 43 de ani, din localitatea sălăjeană Vîrşolţ, s-a ales cu dosar penal pentru contrabandă calificată, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, după ce poliţiştii sălăjeni au descoperit la locuinţa acestuia o armă neletală marca Slavia.

Potivit unui comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, polițiștii din cadrul Biroului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase au efectuat, în cursul zilei de 25 iulie, împreună cu lucrătorii Postului de Poliție Vârșolț, o percheziție la domiciliul unui bărbat de 43 ani, din Vîrșolț.

În timpul percheziției, oamenii legii au identificat o arma neletală de tir sportiv marca Slavia 631, de cal. 4,5 mm și 107 bucăți alice. Bărbatul nu este autorizat să dețină armament și munție și a declarat că a cumpărat arma din Ungaria și a introdus-o ilegal în țară, în cursul anului trecut.

Arma a fost indisponibilizată, iar polițiștii au întocmit dosar penal pentru contrabandă calificată, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și uz de armă fără drept.

Articolul precedentAu început ”Zilele Zalăului”!
Articolul următorZalău: Patru artiști în lemn sculptează personaje de poveste, în grădina Colegiului Naţional „Silvania”