„Împreună pentru o comunitate mai sigură!” este noua campanie de prevenire a criminalităţii în mediul rural, derulată, în această perioadă, de poliţiştii sălăjeni.

 

Obiectivul campaniei este conştientizarea cetăţenilor din mediul rural asupra importanţei prevenirii în ceea ce priveşte furturile, înşelăciunile, accidentele rutiere, precum şi importanţa asigurării antiefracţie, prevenirii delincvenţei juvenile şi a victimizării minorilor, priorităţi permanente ale Poliţiei Române.

Un segment important în desfăşurarea acţiunilor preventive este reprezentat de informarea cetăţenilor din mediul rural cu privire la măsurile de protecţie pe care fiecare persoană trebuie să le cunoască şi să le adopte pentru a-şi spori siguranţa proprie, a familiei sale şi nu în ultimul rând, a comunităţii în care trăieşte.

De asemenea, vor fi desfăşurate activităţi de tip „door  to door” pentru informarea persoanelor care locuiesc singure sau în zone izolate. Activităţile vor fi susţinute de către poliţişti din structurile de prevenire, ordine publică şi poliţie rutieră.

Articolul precedentSancționați de jandarmi pentru: ”pescuirea cu cinci undiţe” şi neprezentarea permisului de pescuit
Articolul următorPrima ediţie a Festivalului judeţean ”Porolissum”. Talentul muzical, răsplătit cu premii şi menţiuni