Trei dosare penale pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice au fost întocmite de către poliţiştii sălăjeni la finalul săptămânii trecute.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, primul, un bărbat de 41 de ani, din judeţul Cluj, a fost depistat de poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Hida în noaptea de vineri spre sâmbătă (13/14 iulie), la ora 1.18, pe Drumul Comunal 54, în localitatea Stupini. La testarea cu alcooltestul s-a evidenţiat o alcoolemie de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În aceeaşi noapte, la ora 1.50, alt conducător auto a fost identificat în trafic de poliţiştii zălăuani. Şoferul, în vârstă de 31 de ani, din Zalău, conducea autoturismul pe strada Kossuth, din municipiu, cu o alcoolemie de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Faptă de acest gen a fost constatată şi de poliţiştii cehani, sâmbătă, 14 iulie, la ora 15.51. Un zălăuan de 67 de ani conducea autoturismul pe Drumul Comunal 14, prin localitatea Deja. Testarea cu alcooltestul a indicat un rezultat pozitiv, respectiv 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Potrivit sursei citate, în toate cazurile, oamenii legii au întocmit dosare penale şi continuă cercetările pentru infracţiunea de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Articolul precedentTânăr din Treznea, după gratii pentru trafic de droguri
Articolul următorTragedie la Şimleu: Un muncitor a murit îngropat de viu