Un sălăjean, în vârstă de 27 de ani, a fost reținut de polițiștii sătmăreni, sub acuzația de tentativă de omor, după ce a înjunghiat, în localitatea Cehal, doi tineri. În cursul zilei de astăzi va fi prezentat instanței cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile. 

Doi tineri, unul din Tășnad și celălalt din Cehal, au fost la un pas de a-și pierde viața după ce au fost înjunghiați în piept și în abdomen de către un individ, în vârstă de 27 de ani, din județul Sălaj, scrie realitateadesatumare.net.
Potrivit sursei citate, totul s-a întâmplat în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 01,30, pe terasa unui local din comuna Cehal. Motivele conflictului iscat între cei trei, un tânăr de 18 ani, din Cehal, unul de 19 ani, din Tășnad, și bărbatul de 27 de ani, din Sălaj, nu se cunosc deocamdată. La un moment dat, sălăjeanul a scos un cuțit și i-a înjunghiat pe cei doi tineri sătmăreni.

Polițiștii l-au reținut pe autor pentru 24 de ore pentru infracțiunea de tentativă la omor calificat. Cazul a fost preluat de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, urmând ca astăzi bărbatul să fie prezentat în fața judecătorului de drepturi și libertăți cu propunerea de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Articolul precedentPompierii sălăjeni la intervenţie în Satu Mare
Articolul următorSpectacol pentru copii cu intrare liberă