Noul adjunct la Poliția Municipală este ginerele primarului municipiului Zalău, Călin Rolnic. Acesta a preluat noua funcție în cursul acestei săptămâni,  printr-o dispoziție a șefului Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj, Gabriel Terheș.

Reamintim că, în vârstă de 28 de ani, Călin Rolnic a fost, mai bine de un an, adjunctul IPJ Sălaj, împuternicit pe această funcție printr-un ordin al ministrului Afacerilor Interne, Carmen Dan.

Prima împuternicire pentru fotoliul de adjunct la IPJ Sălaj a fost în luna mai a anului trecut, pentru o perioadă de șase luni,  urmând apoi încă o prelungire a mandatului.

Ultima decizia a șefilor Poliției Române de prelungire, din luna noiembrie a anului trecut, a fost după ce la IPJ Sălaj s-a organizat concurs pentru funcția de adjunct și niciun candidat, din cei doi înscriși, nu a reușit să promoveze.

Înainte de a fi împuternicit în funcția de adjunct  la IPJ Sălaj, Rolnic a fost ofiţer specialist în cadrul Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice şi ofiţer DGPI.

Articolul precedentLa Lompirt: autoturism lovit de tren. Două persoane au fost rănite
Articolul următorInvestiții cu bani europeni în comuna Benesat: ’’Centru social de zi pentru persoanele vârstnice’’