Din cele 234 de măsuri propuse de instituţiile deconcentrate din judeţ pentru anul 2018, 232 au fost realizate integral, una parţial, una fiind nerealizată.

Acțiunea realizată parțial are un grad de implementare de 74 la sută și se înregistrează la Direcția pentru Agricultură Sălaj (Cursuri de pregătire și formare profesională pe agromediu și agricultură ecologic), iar cea nerealizată este la Oficiul Județean pentru Finanțarea Investițiilor Rurale Sălaj (Acțiunea privind evaluarea și implementarea de proiecte pe GAL).

Precizările au fost făcute de Mircea Ciocian, şef serviciu în cadrul Instituției Prefectului Sălaj, în cadrul ședinței lunare a Colegiului Prefectural, ce a avut loc azi, 23 ianuarie 2019, în Sala Video a instituției.

Potrivit unei informări a Prefecturii Sălaj, pe ordinea de zi s-au aflat:
– informare cu privire la prevenirea şi combaterea înzăpezirii drumurilor publice în vederea asigurării viabilității pentru circulația rutieră;
– raport anual privind implementarea Planului de acțiuni pentru realizarea în județul Sălaj a obiectivelor cuprinse în Programul de Guvernare, în anul 2018;
– adoptarea Programului anual al ședințelor Colegiului prefectural, pentru anul 2019.

În cadrul şedinţei de azi a fost adoptat, cu unanimitate de voturi, Programului anual al ședințelor Colegiului prefectural, pentru anul 2019.

Articolul precedentLa 14 ani, specialisit în spargeri de autoturisme
Articolul următorCursurile vor fi suspendate vineri și în unitățile de învățământ din Sălaj