Bărbatul de 57 de ani, din Zalău, Gheorghe Gurzău, implicat în accidentul de marți 19 februarie, în urma căruia o minoră de 12 și-a pierdut viața, rămâne după gratii, după ce magistrații Tribunalul Sălaj i-au respins, în cursul zilei de azi, 26 februarie, ca nefondată, contestația. 

Arestat preventiv pentru o perioadă de 30 zile, după producerea tragicului eveniment, Gurzău a contestat măsura arestului preventiv, solicitând să fie cercetat în stare de arest la domiciliu.

Reamintim că este vorba de șoferul microbuzului ale cărui uși s-au deschis în mers, iar fetița de 12 de ani, care stătea pe o banca improvizată, în spatele locurilor omologate ale autovehiculului, a căzut și și-a pierdut viața lovindu-se de caldarâm.

Potrivit comunicatului Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj, accidentul a avut loc marţi, pe bulevardul Mihai Viteazul din municipiul Zalău, la volanul microbuzului aflându-se un bărbat de 57 de ani, din Zalău, ce efectua o cursă regulată de transport persoane pe traseul Zalău – Dioşod. Copila nu a murit pe loc, decesul fiind declarat la aproximativ o oră și 15 minute din momentul producerii tragediei.

Polițiștii continuă cercetările pentru infracțiunile de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia, fapte prevăzute de Codul Penal, potrivit datelor primite de la purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj, Maria Cristea.

Articolul precedentSălaj: Scade numărul cazurilor de gripă
Articolul următorGaleria de Artă ”Ioan Sima”, într-o stare avansată de degradare. Reabilitarea clădirii, la mâna consilierilor judeţeni