Un adolescent de 16 ani a ajuns aseară la spital după ce a intrat cu mașina într-un stâlp de electricitate. Acesta nu poseda permis pentru nicio categorie de vehicule, mașina nu era înmatriculată, fiind sustrasă de pe câmp. 

La data de 30 octombrie, ora 20.35, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Ileanda, în timp ce se aflau în supravegherea traficului rutier au depistat un adolescent de 16 ani, care se afla lângă o mașină răsturnată. 

Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că acesta a luat mașina de pe un câmp, din comuna Ileanda, și a pornit la plimbare pe Drumul Național 1C. Într-o curbă periculoasă la stânga,  marcată și semnalizată corespunzător, a pierdut controlul direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă și a ajuns pe un teren viran unde a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate, după care s-a răsturnat. 

Autoturismul apartinea unui bărbat din comuna Ileanda și se afla parcat pe proprietatea acestuia. Proprietarul mașinii nu a dorit să depună plângere pentru furt.

În urma impactului a rezultat rănirea gravă a adolescentului,  fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale și investigații, fiindu-i recoltate și probe de sânge. 

Polițiștii continuă cercetările pentru infracțiunile de conducere fără permis, conducere a unui autovehicul neînmatriculat/neînregistrat, vătămare corporală din culpă, dar și pentru a stabili alte circumstanțe care au dus la producerea acestui eveniment.

Sursa: Realitatea de Salaj

Articolul precedentLanţ uman în București, în memoria victimelor de la „Colectiv”
Articolul următor5.753 de cazuri noi de COVID-19. RAPORT pe judeţe