Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale cercetează în stare de arest preventiv un tânăr de 19 ani, din comuna Bobota, bănuit de comiterea unei infracţiuni de furt calificat şi conducere fără permis.

Reamintim că în data de 30 ianuarie 2019, în jurul orei 08.00, un bărbat a sesizat Poliția, prin apelul de urgență 112, despre faptul că persoane necunoscute au sustras o autoutilitară din curtea unei societăți comerciale, din municipiul Zalău.                              „La momentul comiterii faptei, mașina era închisă, dar neasigurată (cheile erau în autoutilitară, la vedere). Verificările efectuate de polițiști au dus în scurt timp la identificarea și prinderea persoanei bănuită de comiterea faptei. Probatoriul administrat în cauză au stabilit că adolescentul nu posedă nici permis de conducere. Autoutilitara a fost recuperată și restituită părții vătămate”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Sălaj.

În baza ordonanţei de reţinere emisă de poliţişti, tânărul a fost reţinut, miercuri, 30 ianuarie 2019, şi depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Sălaj, iar joi a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt calificat și conducere fără permis. Astfel, pe numele acestuia instanța a emis mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a acestuia.

Articolul precedentPieton accidentat grav în Plopiş
Articolul următorUn sălăjean a încercat să schimbe euro falşi la o casă de schimb valutar. Prins, în toiul tranzacţiei