Un tânăr din Zalău este cercetat penal după ce a fost prins conducând sub influența substanțelor psihoactive. Avea un comportament suspect.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier au oprit pentru control, vineri, 26 iulie 2019, la ora 16.25, pe strada Victor Deleu, din municipiul Zalău, un autoturism condus de un zălăuan de 25 de ani.

La testarea cu alcooltestul, rezultatul a fost negativ. Întrucât şoferul nu avea un comportament corespunzător a fost condus la spital, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii consumului de substanțe psihoactive. „De asemenea, în urma controlului efectuat asupra autoturismului au fost găsite opt plicuri în care se aflau resturi vegetale și 10 plicuri în care aflau urme de resturi vegetale. Plicurile au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de conducere a unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive.

Articolul precedentZiua Imnului Național, sărbătorită în Zalău
Articolul următorÎn Zalău, cursele de taxi ar putea fi plătite şi cu cardul