O tânără de 24 de ani, din județul Sălaj, bănuită de comiterea mai multor infracţiuni de înșelăciune, a fost reținută, zilele trecute, tocmai în Sibiu.

Potrivit unei informări a Inspectoratului Judeţean de Poliţie Judeţean Sibiu, în seara zilei de joi, 13 septembrie, în jurul orei 23:00, în municipiul Sibiu, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au prins şi reţinut o femeie în vârstă de 24 de ani, bănuită de săvârşirea mai multor infracţiuni de înşelăciune, complicitate la infracţiunea de înşelăciune, respectiv complicitate la tentativa de înşelăciune, fapte săvârşite prin metoda ACCIDENTUL.

Poliţiştii au precizat că, în seara zilei de 13 septembrie, în jurul orei 22:30, o femeie, din Sibiu, în vârstă de 70 de ani, a fost sunată pe telefonul fix de un bărbat care s-a prezentat a fi medic şi care i-a comunicat bătrânei că fiul ei a fost implicat într-un accident de circulaţie, în urma căruia a suferit răni grave şi are nevoie de foarte mulţi bani pentru investigaţii medicale. Banii urmau să fie preluaţi de la uşa apartamentului femeii de către „asistenta” aşa zisului medic. Era vorba de circa 5.000 de lei.

Potrivit sursei citate, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Sibiu, care desfăşurau activităţi specifice pe raza municipiului Sibiu, au reuşit prinderea femeii care urma să ridice banii, o tânără în vârstă de 24 de ani, din judeţul Sălaj. În cauză s-a deschis dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de complicitate la tentativă la înşelăciune.

Femeia a fost reţinută 24 de ore pe bază de ordonanţă, urmând a fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune şi complicitate la tentativă de înşelăciune. De altfel, din datele şi informaţiile deţinute de poliţiştii sibieni, s-a stabilit că tânăra ar fi fost implicată în săvârşirea mai multor infracţiuni de înşelăciune prin metoda ACCIDENTUL, în municipiul Sibiu.

Articolul precedentPeste 100 de „civili” sălăjeni vor să îmbrace haina de poliţist
Articolul următor„Pentru patrie” – seară de film la Zalău