Trei tineri din Sălaj au ajuns în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sălaj și urmează să fie transferaţi la penitenciar. Aceștia au fost condamnați la pedeapsa cu închisoarea pentru comiterea unor infracțiuni rutiere, lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Potrivit informațiilor furnizate de reprezentanții Poliției Sălaj, polițiștii din cadrul Postului de Poliţie Coşeiu au pus în aplicare, ieri, 12 februarie 2020, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Zalău, pe numele unui tânăr de 26 de ani, din comuna Coşeiu. Bărbatul are de ispășit o pedeapsă privativă de libertate de un an închisoare pentru refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice. Fapta a fost comisă pe Drumul Judeţean 110A, în luna februarie 2019.  

În aceeaşi zi, poliţiştii din Jibou au pus în aplicare  un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de către Judecătoria Jibou, pe numele unui bărbat de 31 ani, din Jibou. Jibouanul a fost condamnat la 5 luni și 382 zile închisoare pentru comiterea infracțiunii de tulburare a ordinii şi liniştii publice, faptă comisă în luna mai 2016, în Jibou.  

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, împreună cu poliţiştii din cadrul Postului de Poliție Nușfalău, sprijiniți de poliţiştii din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, au pus în executare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Şimleu Silvaniei, pe numele unui tânăr de 26 de ani, din comuna Nuşfalău. Tânărul a fost condamnat la 2 ani și 4 luni închisoare pentru comiterea infracţiunii de lovire sau alte violențe.

„Cei trei au fost depuşi în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sălaj și urmează a fi transferaţi la penitenciar în vederea executării pedepsei”, a mai precizat sursa citată.

Articolul precedentȘimleuan, bănuit de furt, prins de polițiști
Articolul următorPrins beat la volan