Poliţiştii desfăşoară în continuare ample activităţi de căutare, chiar și după orele de program, dar și în zilele libere de drept, pentru a-l găsi pe Niream Tudor, adolescentul care a plecat de la domiciliul bunicilor, din localitatea Recea Mare, comuna Vîrşolţ.                                   

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au fost sesizaţi despre faptul că Tudor a plecat de la domiciliul bunicilor, din Recea Mare, la data de 23 noiembrie a.c.., în jurul orei 21,00, și nu s-a mai întors. La plecare, băiatul le-a spus bunicilor că merge la plimbare, fără a-şi lua cu el lucrurile personale, actul de identitate sau telefonul mobil. Sesizarea a fost făcută de mama minorului în dimineaţa zilei de 24 noiembrie, la ora 7.26.

La momentul plecării de acasă, minorul era îmbrăcat cu geacă bleumarin, blugi de culoare albastru deschis, iar în picioare purta încălţăminte sport, de culoare bej.

Persoanele care pot oferi informații care să conducă la depistarea acestuia sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă 112 ori să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

Articolul precedentSălăjean, reţinut după ce şi-ar fi omorât soţia
Articolul următorRaed Arafat vine în Sălaj la inaugurarea unui nou centru SMURD