Un tânăr, în vârstă, de 27 ani, din Creaca îşi va petrece următorii ani după gratii, fiind condamnat pentru mai multe infracţiuni, printre care furt, lovire sau alte violenţe. Faptele au fost comise în anul 2014.

Mandatul de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Jibou, a fost în aplicare, luni, 28 ianuarie 2019, de poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, împreună cu poliţiştii din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Hida, potrivit datelor furnizate de reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj.

Cel în cauză are de ispăşit o pedeapsă de 3 ani, 6 luni și 226 de zile închisoare, fiind condamnat pentru mai multe infracţiuni ( o infracţiune de furt, trei infracţiuni de lovire sau alte violenţe şi una de distrugere). Faptele au fost comise în anul 2014, în comuna Creaca.

Tânărul a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sălaj şi urmează a fi transferat la penitenciar în vederea executării pedepsei.

Articolul precedentPestă porcină într-o gospodărie din Bobota. Rezultatul pozitiv, trimis la Bucureşti pentru analiza finală
Articolul următorArestat preventiv pentru infracţiuni rutiere