Un accident soldat cu nouă victime, din care patru copii, a avut loc azi-noapte, în jurul orei 1,00, între Halmeu și Turulung. În evenimentul rutier au fost implicate un microbuz, înmatriculat în județul Sălaj și un autoturism marca Audi. A fost activat planul roșu de intervenție.

Autoturismul a rămas pe partea carosabilă, în timp ce microbuzul s-a oprit în șanțul de pe marginea drumului, scrie realitateadesatumare.net.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Satu Mare, șoferul microbuzului, un bărbat de 34 de ani, din județul Sălaj, având direcția Băbești – DN 1C, și ajuns la intersecție, nu a respectat indicatorul Oprire și a intrat în coliziune cu un autoturism marca Audi condus de un tânăr, de 22 de ani, din Halmeu.

În urma impactului, dintre cele nouă persoane implicate în accident, doar două pasagere, de 39 și 20 de ani, ambele din județul Sălaj, au suferit răni ușoare. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

”În cursul acestei nopți, la ora 0:15 minute, un apel la numărul unic de apeluri de urgență 112 anunța faptul că între localitățile Halmeu si Turulung, jud. Satu Mare, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate 2 auto și posibil persoane incarcerate.
La fața locului s-au deplasat de urgență pompierii militari din cadrul Punctului de Lucru Turț cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD. După executarea recunoașterii, au anunțat situația exactă solicitând suplimentarea forțelor. Fiind vorba de 9 persoane vătămate, la nivelul ISU SATU MARE s-a activat PLANUL ROȘU DE INTERVENȚIE.
La fața locului s-au deplasat încă 6 ambulanțe SMURD și SAJ. După acordarea primelor îngrijiri medicale la fața locului, toate victimele (5 adulți și 4 copii) au fost preluate în stare de conștientă și transportate la UPU Satu Mare pentru efectuarea de investigații medicale suplimentare.
După efectuarea investigațiilor specifice, doar 2 persoane (femei de 20, respectiv 39 ani)au fost diagnosticate cu răni ușoare. În cursul acestei nopți, la ora 0:15 minute, un apel la numărul unic de apeluri de urgență 112 anunța faptul că între localitățile Halmeu si Turulung, jud. Satu Mare, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate 2 auto și posibil persoane incarcerate.
La fața locului s-au deplasat de urgență pompierii militari din cadrul Punctului de Lucru Turț cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare subofițeri ambulanță SMURD. După executarea recunoașterii, au anunțat situația exactă solicitând suplimentarea forțelor. Fiind vorba de 9 persoane vătămate, la nivelul ISU SATU MARE s-a activat PLANUL ROȘU DE INTERVENȚIE.
La fața locului s-au deplasat încă 6 ambulanțe SMURD și SAJ. După acordarea primelor îngrijiri medicale la fața locului, toate victimele (5 adulți și 4 copii) au fost preluate în stare de conștientă și transportate la UPU Satu Mare pentru efectuarea de investigații medicale suplimentare.
După efectuarea investigațiilor specifice, doar 2 persoane (femei de 20, respectiv 39 ani)au fost diagnosticate cu răni ușoare”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență ”Someș ” Satu Mare.

Articolul precedentCod galben de ploi în Sălaj
Articolul următorPrins pe un scuter neînregistrat. Are dosar penal acum