La Secția de pompieri Jibou, a doua serie a voluntarilor din acest an, din cadrul Programului ”Voluntar din Pasiune”, a absolvit „Cursul de pregătire în acordarea primului ajutor de bază” – structurat în module teoretice și practice. Cei 14 voluntari au demonstrat că sunt un grup foarte bine pregătit şi unit fiind un real câștig pentru comunitatea noastră, dar și pentru ISU Sălaj, deopotrivă. 

De precizat este faptul că, programul a fost lansat de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU) în cursul lunii mai a anului trecut – prima sesiune.  ”Voluntar din Pasiune”  este un program dedicat tuturor persoanelor care doresc să fie voluntari în cadrul inspectoratelor pentru situații de urgență din România, persoane cu vârsta cuprinsă între 16 și 65 de ani.
Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Porolissum Sălaj reamintește sălăjenilor care doresc să se înscrie în Programul ”Voluntar din Pasiune”, că recrutările continuă!
Mai multe detalii  AICI sau la numărul de telefon 0751159183 maior Mureşan Cristian.

 

 

Articolul precedentUn nou volum apărut la Editura Caiete Silvane. ”Mi-e dor de mine”, autor Ioan-Vasile Bulgărean
Articolul următorSe fac angajări la Autoritatea Rutieră Română – Agenția teritorială Sălaj. Un post de inspector, scos la concurs