Zece elevi ai Liceului Tehnologic „Ioan Ossian”, din Şimleu Silvaniei, de la profilul mecanic, calificarea profesională mecanic auto, vor efectua un stagiu de pregătire practică în Cipru, în perioada mai- iunie 2019.

Potrivit reprezentanţilor unităţii de învăţământ, stagiul de pregătire se va desfăşura în cadrul proiectului Erasmus+ OPORTUNITĂȚI DE INSTRUIRE ÎN EXPLOATAREA AUTOVEHICULULUI PENTRU MECANICII AUTO ÎN CADRUL PROGRAMULUI ERASMUS +. De altfel, diseminarea acestuia a fost unul dintre subiectele abordate în cadrul Colocviului cu părinții elevilor Liceului Tehnologic ,, Ioan Ossian”, care s-au desfășurat azi, 19 octombrie 2018.

În cadrul acestui proiect, 10 elevi de la profilul mecanic, calificarea profesională mecanic auto, vor efectua un stagiu de pregătire practică în Cipru in perioada mai- iunie 2019. Autorii acestui proiect sunt profesorii Teodor și Adina Pocola, iar echipa este formata din Teodor Pocola- coordonator, Adina Pocola- monitor, Gheție Romana-responsabil financiar, Amalia Chioran- responsabil cu pregătirea lingvistică, Florina Prodan- responsabil cu pregătirea culturală, Orosz Zoltan- responsabil cu pregătirea profesională, Viorela Nechita- responsabil cu pregătirea pedagogică și Mike Gyongyver, responsabil cu diseminarea rezultatelor proiectului.

Articolul precedentSimulare la cariera de piatră de la Moigrad. Persoane scoase de sub dărâmături de pompieri
Articolul următorHoţi de autoturisme, identificaţi de poliţiştii sălăjeni