Astăzi, 1 februarie, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj a avut loc depunerea jurământului de credință față de patrie a 41 de agenți de poliție încadrați direct din sursă externă, în urma promovării examenului susținut în luna septembrie 2022. 

Repartizarea acestora s-a efectuat pe funcțiile vacante existente, avându-se în vedere situația operativă înregistrată la nivelul județului Sălaj, pentru creșterea gradului de siguranță a cetățeanului.

Specializările în care vor profesa noii polițiști sunt ordine publică, rutieră, prevenire, financiar, cazier și logistică. 14 polițiști își vor desfășura activitatea în mediul urban și 27 în mediul rural.

Timp de 6 luni, fiecare dintre ei se va afla sub îndrumarea unui tutore, un polițist cu experiență care îi va îndruma în primele activități din debutul carierei lor.

Conducerea Inspectoratului le urează tinerilor mult succes în activitate și îi asigură de tot sprijinul în ceea ce privește îndeplinirea atribuțiilor!

Sursa: Realitatea de Salaj

Articolul precedentCozmin Gușă și S.R. Stănescu, despre reînființarea Clubului Român de Presă: Era nevoie de o asemenea inițiativă, presa a fost slăbită de Statul Paralel
Articolul următorClubul Presei. Demers fără precedent în România, sprijinit de Trustul Realitatea. Susținem libertatea cuvântului!