Starea de sănătate a celor doi bărbați accidentați, în dimineața zilei de miercuri, 6 februarie 2019, pe o trecere de pietoni din municipiul Zalău, s-a agravat. 

„În urma impactului, cei doi pietoni au fost răniți ușor şi transportaţi la spital pentru investigaţii. Întrucât starea de sanătate a celor două victime s-a agravat, accidentul de circulaţie a fost înregistrat ca accident grav”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj.

Reamintim că miercuri, 6 februarie 2019, la ora 06.40, pe bulevardul Mihai Viteazul, din municipiul Zalău, un bărbat de 69 ani, din comuna Hereclean, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală, nu a acordat prioritate de trecere pietonilor aflaţi în traversarea străzii și a acroşat doi bărbaţi de 31, respectiv 64 ani, ambii din Zalău.

Testarea cu alcooltestul a evidenţiat o valoare negativă, atât pentru şofer cât şi pentru pietoni. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Articolul precedentSălaj: Percheziții, la această oră, la sediul unor instituții. Ce caută polițiștii
Articolul următorUn şofer beat a distrus mai multe maşini pe o stradă din Zalău