Polițiștii sălăjeni efectuează cercetări într-un dosar penal privind infracțiunile de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea Poliției, ca urmare a unui accident de circulație produs în localitatea Sărmășag, în urma căruia a rezultat rănirea unei persoane. 

” În data de 31 ianuarie a.c,  în jurul orei 16.30, Poliția a fost sesizată de către un bărbat, din comuna Sărmășag, despre faptul că soția lui a fost victima unui accident de circulație, produs la data de 29 ianuarie 2020″, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj.

Cercetările efectuate de polițiști au stabilit că în data de 29 ianuarie  2020, o femeie, de 61 de ani, în timp ce se deplasa cu bicicleta prin localitatea Sărmășag, a fost acroșată de un autoturism. În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a femeii.  După producerea evenimentului șoferul și-a continuat deplasarea, fiind identificat în scurt timp de la sesizare. Este vorba despre un tânăr de 22 de ani, din județul Satu Mare.  

Polițiștii continuă cercetările pentru administrarea întregului probatoriu în cauza penală instrumentată.

Articolul precedentA murit fotbalistul Ilie Bărbulescu!
Articolul următorAngajări în sistemul privat. Peste 260 de oferte disponibile