În noaptea de 23 spre 24 septembrie, polițiștii sălăjeni au încercat să oprească pentru control un autoturism, însă șoferul acestuia a ignorat semnalul, a oprit după câțiva metri, a abandonat mașina și a fugit. 

Totul s-a întâmplat în jurul orei 1, când polițiștii din cadrul Biroului Rutier au efectuat semnalul regulamentar de oprire al unui autoturism, care circula pe Drumul Comunal 74, în localitatea Panic. „În câțiva metri, șoferul a oprit, a abandonat autoturismul și a fugit, dar a fost prins de polițiști în scurt timp și identificat în persoana unui tânăr de 28 de ani, din județul Satu Mare. Cel în cauză nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie”, au precizat reprezentanții Poliției Sălaj.

De asemenea, din verificările efectuate, oamenii legii au stabilit că autoturismul este radiat din data de 21 august 2019, iar plăcuțele pe care le avea montate aparțineau unui alt autovehicul.

A fost întocmit dosar penal pentru infracțiunile de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat, conducere pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare sau înregistrare și  conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Articolul precedentLa Zalău, patru staţii de încărcare pentru autovehiculele electrice
Articolul următorAccident spectaculos în Poarta Sălajului. O tânără șoferiță a intrat cu maşina într-un cap de pod