Ajunsă la 24 de ani, Alexandra, care a fost crescută de o familie din Danemarca, îşi doreşte foarte mult să o cunoască pe cea care i-a dat viaţă.

Născută în 12 februarie 1994, în Cehu Silvaniei, copila a crescut în orfelinatul din localitate până la vârsta de patru ani, iar în 1998 a fost adoptată de o familie din Danemarca. Singurul detaliu pe care tânără îl ştie este prenumele mamei – Elizabeta.

„Ajutaţi-o pe Alexandra să-şi găsească mama. În urmă cu 24 de ani, undeva, în Cehu Silvaniei, Sălaj, s-a născut o fetiţă pe nume Alexandra, mai exact în 12.02.1994.
Viaţa avea să-i ofere Alexandrei un drum mai puţin obişnuit, din împrejurări pe care nu le cunoaşte, până la vârsta de 4 anişori a crescut într-un orfelinat în acelaşi oraş (Cehu Silvaniei, Sălaj)… În 1998,a fost adoptată de o familie din Danemarca.
Alexandra este astăzi o domnişoară, crescută frumos, într-o familie care i-a oferit iubire şi afecţiune şi în ciuda faptului că nu i-a lipsit nimic, i-a lipsit atât de mult…mama!
Singurul lucru pe care Alexandra îl ştie este că mama ei se numeşte Elizabeta/Elizabet
Acestea sunt singurele poze pe care Alexandra le are, poze din orfelinat, înainte de a fi adoptată. Haideţi să o ajutăm pe Alexandra să-şi găsească mama ❤”, este mesajul postat pe un site de socializare.

Articolul precedentSe fac înscrieri la Festivalul Judeţean de Teatru pentru Elevi
Articolul următorCentrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj – 8 ani de existență