Un tânăr din Cluj, implicat într-un accident petrecut pe un drum comunal din Sălaj, a părăsit locul faptei, oamenii legii găsindu-l în scurt timp într-o localitate din județ. Testat cu aparatul alcooltest, rezultatul a fost pozitiv.

Potrivit informațiilor furnizate de reprezentanții Inspectoratului de Poliției Județean Sălaj, în seara zilei de sâmbătă, 2 noiembrie, în jurul orei 19,30, poliţiştii Secției de Poliție Rurală Crasna au fost sesizați, prin apel la 112, cu privire la faptul că pe drumul comunal dintre localitățile Stîrciu și Horoatu Crasnei, a avut loc un accident de circulație, unul dintre autoturismele implicate părăsind locul faptei.

„În urma investigațiilor efectuate, pe drumul comunal din localitatea Horoatu Crasnei a fost găsit, parcat pe marginea carosabilului, un autoturism înmatriculat în Cluj, care prezenta avarii, iar în localitatea Crasna pe acostamentul DJ 108/G, l-au identificat pe conducătorul auto, un tânar de 31 de ani. În urma testării cu aparatul alcooltest s-a stabilit că avea o concentrație de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat”, au declarat reprezentanții Poliției Sălaj.

Articolul precedentGuvernul Ludovic Orban, reacţii: „Susținem un guvern monocolor liberal, atât timp cât va guverna pentru interesul cetățeanului”
Articolul următorAlegeri prezidențiale 2019. Cine va putea vota pe listele suplimentare