Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, ca urmare a producerii unui accident de circulație, soldat cu decesul unui bărbat de 44 de ani.

Din primele cercetări efectuate de polițiști s-a stabilit că în data de 26 aprilie 2019, ora 21.30, un bărbat, de 57 de ani, din municipiul Zalău, conducea autoturismul proprietate personală pe drumul menționat, iar între localitățile Șimleu Silvaniei și Pericei a accidentat grav un bărbat de 44 de ani, care s-a angajat în traversarea drumului prin loc nepermis și fără să se asigure. În urma impactului, pietonul a decedat”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj.

Conducătorul auto a fost testat cu alcooltestul, rezultatul fiind negativ. Polițiștii continuă cercetările pentru administrarea întregului probatoriu în cauză.

 

Articolul precedentAdministratorul unei societăți comerciale, găsit spânzurat. A sesizat Poliția că i-au fost furați 100.000 de lei
Articolul următorElevii sălăjeni, premianți la Olimpiada Națională de Limba și literatura română pentru minorități și diaspora