S-a aprobat numărul de locuri pentru sesiunea de admitere 2019 la Academia de Poliție “A. I. Cuza”, precum și pentru Școlile de Agenți și Subofițeri ale Ministerul Afacerilor Interne (MAI) la care admiterea se va susține în ianuarie 2020!
Astfel, la Academia de Poliție sunt disponibile 770 de locuri pentru cele șase facultăți, iar la Școlile de Agenți și Subofițeri ale MAI numărul total alocat este de 1.737.
Pentru Academia de Poliție cererile-tip de înscriere se depun până pe data de 24 mai 2019, iar examenul de admitere este organizat în perioada 22 iulie -13 august .2019.
Pentru Școlile de Agenți și Subofițeri cererile-tip de înscriere se depun până în 15 noiembrie 2019, iar examenul de admitere se organizează în perioada 10 ianuarie-23 ianuarie 2020. Perioada de școlarizare pentru aceste școli este februarie – decembrie 2020.
Pentru detalii suplimentare, referitoare la toată procedura admiterii și repartizarea ulterioară a locurilor, vă punem la dispoziție următoarele linkuri:

Broșură admitere – http://www.mai.gov.ro/doc…/invatamant/Brosura%20ADMITERE.pdf
Repartizarea locurilor pe instituții și unități de învățământ – http://www.mai.gov.ro/…/Anexele%201%202%20si%203%20locuri%2…

”Pentru cei care ne trimiteți mesaje că aveți media generală la purtare mai mic[ de 9, DOAR PENTRU ABSENȚE, vă spunem de pe acum că NU SE VOR ACORDA DEROGĂRI. Nu de alta, dar ne e teamă că veți lipsi și la examen. Pentru cei care nu înțelegeți meme-ul, ca să nu primiți seen ȘI la admitere, nu are rost să vă complicați… nici la limba română nu se fac derogări!”, se arată într-o informare a MAI.

Sursa foto: www.ziare.com

Articolul precedentAsistentă medicală din Sălaj, printre laureații premiului „Dr. Mozes Carol”
Articolul următorHandbal feminin: Astăzi, HC Zalău – Minaur Baia Mare