Ambasadorul Federației Ruse, E.S. Valery Ivanovich Kuzmin, se va afla, la sfârșitul acestei  săptămâni, în judetul Sălaj. 

Prima oprire va fi în orașul Șimleu Silvaniei, unde, sâmbătă, 16 februarie, începând cu ora 11, va efectua o vizită de lucru la compania Simex SA, potrivit informațiilor primite de la directorul comercial al firmei menționate, Gabriel Lavrincic.

Compania Simex este unul dintre cei mai mari producători și distribuitori de mobilă românească, din lemn masiv, în Rusia, iar în cele peste două decenii de activitate pe această piață, s-a bucurat de o reală susținere din partea Ambasadei Ruse în România, care a facilitat în permanență dezvoltarea parteneriatelor comerciale între mediul de afaceri românesc și cel din Rusia. De altfel, inițiativa acestei vizite diplomatice în Sălaj aparține ambasadorului Valery Ivanovich Kuzmin.

Duminică, 17 februarie, diplomatul rus se va afla în municipiul Zalău, unde va participa la depuneri de coroane în Cimitirul Eroilor.

Articolul precedentCurtea de Conturi: Școlile din Sălaj au primit 1,47 la sută finanțare de la consiliile locale
Articolul următorLa Casa de Cultură a Sindicatelor, spectacol caritabil. Artişti consacraţi cântă pentru jurnalistul Arnie