Polițiștii sălăjeni au intervenit, în doar două zile, la peste 60 de evenimente, au aplicat peste 500 de sancțiuni contravenționale și au constatat 27 de infracțiuni. Oamenii legii au intervenit la 61 de evenimente, dintre care 58 au fost sesizate prin apelul de urgență 112.

„În urma activităților, desfășurate în intervalul 10-12 ianuarie, au fost constatate 27 de infracţiuni, din care trei la regimul circulației rutiere (conducere fără permis), 11 infracţiuni contra patrimoniului (tentativă de furt, furturi, distrugere), iar diferența au constituit alte fapte. De asemenea, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 507 de sancţiuni contravenţionale, a căror valoare se ridică la 136.195 lei. Totodată, au fost reținute 25 permise de conducere şi au retras două certificate de înmatriculare”, au precizat reprezentanții IPJ Sălaj. 

În perioada menționată nu au fost înregistrate accidente de circulaţie grave şi nici evenimente majore, cu impact asupra siguranţei publice.Acţiunile poliţiştilor vor continua şi în perioada următoare. „Reamintim tuturor cetățenilor că polițiștii acționează permanent pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniştea comunității, fiind pregătiți să intervină atunci când situaţia o impune. De asemenea, recomandăm cetățenilor să se informeze cu privire la starea drumurilor, înainte de a pleca în călătorie, să se asigure că au autoturismele echipate corespunzător și să respecte indicațiile polițiștilor aflați în trafic”, a mai adăugat sursa citată.

Articolul precedentReţinut pentru încălcarea ordinului de protecţie
Articolul următorAplicație pentru evitat accidente auto. Vezi cum funcționează!