Fiscul sălăjean organizează o nouă întâlnire, astăzi, 16 mai, cu contribuabilii din județ. Conducerea Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Sălaj a anunțat că aceasta va avea loc de la ora 10. 

Se vor oferi clarificări şi îndrumări cu privire la: spaţiul Privat Virtual şi serviciile oferite de ANAF; noutăţi legislative cu incidenţă fiscală; OPANAF 167/2019 privind procedura simplificată de înregistrare în scopuri de TVA; completarea, depunerea şi transmiterea declaraţiei unice; H.G. 807/2014 privind instituirea unei scheme de ajutor de stat având ca obiect stimularea investiţiilor cu impact major în economie; case de marcat – facilităţi, obligaţii, termene.

Întâlnirea se va desfăşura la sediul Camerei de Comerţ şi Industrie a Judeţului Sălaj, din municipiul Zalău, str. Corneliu Coposu nr.3 .

Pentru îndrumarea contribuabililor privind noutăţilor legislative, Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Sălaj organizează şi în acest an periodic întâlniri cu contribuabilii pe diverse teme.

Articolul precedentTRUCK & BUS: În doar două zile, amenzi de peste 49.000 de lei
Articolul următorConcursul ”Prietenii Pompierilor” şi-a desemnat câştigătorii