Locuitorii a trei localități ale comunei Cuzăplac, respectiv Cuzăplac, Tămașa și Petrindu sunt beneficiarii unei noi intervenții în cadrul programului anual de reparații și întreținere drumuri județene (2019), gestionat și finanțat de Consiliul Județean Sălaj.

Potrivit reprezentanților administrației județene, au demarat lucrările pe un tronson al drumului județean DJ 108N, cu o lungime de aproape 8 kilometri. Acestea constau în realizarea unui covor bituminos pe segmentul de drum județean amintit.

Lucrările vor fi finalizate cel mai târziu în luna octombrie 2019, iar valoarea acestora depășește 2.465.000 lei, finanțarea fiind asigurată de la bugetul județului. „Ca beneficiu indirect locuitorii din zonă, comunele Zimbor, Almașu, vor avea posibilitatea de a folosi acest tronson de drum ca acces mai facil spre locurile de muncă din vecinătate (Aghireș)”, au mai precizat reprezentanții Consiliului Județean Sălaj.

Lucrările de reparații și întreținere – covor bituminos pe DJ 108N, se înscriu în Programul anual de reparații și întreținere drumuri județene (2019) finanțat și gestionat de către Consiliul Județean Sălaj. Valoarea totală alocată acestui program este de peste 23.000.000 lei pentru anul în curs, numărând lucrări de reparații și întreținere a aproximativ 130 km, reprezentând segmente situate pe traseele a 10 drumuri județene de pe întreg teritoriul județului.

Articolul precedentPeste 200 de șoferi au fost lăsați fără permise. Mii de amenzi pentru pentru conducătorii auto care au încălcat legea
Articolul următorDefinitivat 2019. Au fost afișate primele rezultate