Cei trei tineri, reținuți pentru jaful armat de la bijuteria din centrul municipiului, ulterior arestați preventiv pentru 30 de zile rămân după gratii. Magistrații Tribunalului Sălaj au respins, în cursul zilei de miercuri, 3 aprilie, contestaţiile formulate de inculpații împotriva măsurii arestării preventive.

„Respinge ca nefondate contestaţiile formulate de inculpații KRM, CMC și GRM împotriva încheierii penale (…) Definitivă. Pronunţată în şedinţa camerei de consiliu, azi, 03.04.2019, la sediul Tribunalului Sălaj”, se precizează în minuta şedinţei.

Reamintim că jaful a avut loc în 19 martie, în jurul orei 17:30. Două persoane necunoscute, înarmate cu un pistol, au intrat într-un magazin de bijuterii situat în zona centrală a municipiului Zalău. Unul dintre hoți ar fi imobilizat-o pe angajata magazinului, în timp ce al doilea a furat mai multe bijuterii. Totul a durat doar câteva minute, firma de pază ajungând rapid la locul incidentului.

Potrivit polițiștilor sălăjeni, trei tineri, cu vârste cuprinse între 22 și 26 de ani, din județele Satu Mare și Constanța, bănuiți de comiterea jafului, au fost interceptați în noaptea de 28 spre 29 martie în punctul de trecere al frontierei Urziceni – Satu Mare, în momentul în care intenționau să părăsească teritoriul României. În cursul zilei de vineri, 29 martie, au fost prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă.

Articolul precedentSălaj: Poliția a scos pe traseu toate radarele
Articolul următorCadastrarea gratuită continuă în Sălaj. Primarii, aşteptaţi să încheie contracte la Oficiul de Cadastru