O nouă ediție a „Crosului Rotary” se va desfăşura astăzi, 16 mai, începând cu ora 16:30, pe Bulevardul Mihai Viteazu din Zalău.

La competiţia, organizată de Clubul Rotary, s-au înscris elevi din clasele de gimnaziu şi liceu, primii trei clasaţi la fiecare categorie urmând să fie premiaţi.

Startul se va da din faţa Şcolii Gimnaziale „Simion Bărnuţiu” şi se va alerga până în zona Perla, iar premierea se va desfăşura pe Platoul din faţa Casei de Cultură a Sindicatelor din Zalău.

Crosul Rotary se desfășoară pe mai multe categorii de vârstă, băieți- fete: clasele  IV – VI ; VII – VIII; IX – X şi XI– XII. Participanţii vor primi la final tricouri, iar primii trei clasaţi la fiecare categorie vor fi răsplătiţi cu câte un trening.

Una dintre cele mai importante manifestări dedicate sportului de masă din municipiu, aceasta este organizată de Clubul Rotary Zalău, în colaborare cu Primăria Zalău, sub coordonarea antrenorului Gheorghe Tadici.

Sursă foto Magazin Salajean

Articolul precedentOlimpiada Gimnaziilor la oină: Elevii din Dragu s-au clasat pe locul VI
Articolul următorCiclismul, în atenţia autorităţilor judeţene. Din bugetul judeţului -15.000 de lei pentru Michelin Velotur Sălaj 2019