Încă un proiect Erasmus+ al Colegiului Național „Simion Bărnuțiu”, din Șimleu Silvaniei, a fost declarat de Comisia Europeană “exemplu de bună practică”.

Rezultatele recentului proiect strategic implementat de unitatea de învățământ din Șimleu, “Chemistry Experiments a European Approach”, au fost prezentate în cadrul atelierelor de diseminare și exploatare a rezultatelor organizate în cadrul Conferinței Naționale “Învață și dă mai departe … povestea Erasmus+”. Evenimentul a avut loc la București, la începutul acestei luni, și a fost organizat de Agenția Națională pentru Programe Comunitare.

Potrivit profesorului Mircea Brăban, coordonatorul proiectului, participanții au apreciat enorm calitatea celor trei produse finale prezentate, respectiv: o colecție de 190 videoclipuri de experimente de chimie, un manual experimental de chimie pentru liceu și un software educational disponibil pentru download la dresa; http://itlabor0.htldornbirn.vol.at/…/mb…/CEEA%20SOFTWARE.zip.

Articolul precedent„RO SMART în Țara lui Andrei”: Rare Hub – Sistem naţional de conectare şi îngrijire a bolilor rare, printre proiectele semifinaliste
Articolul următorReţinut pentru trafic de minori