Şcoala Gimnazială „Simion Bărnuțiu” Zalău găzduiește astăzi, 4 septembrie, concursul judeţean pentru ocuparea posturilor/catedrelor rămase vacante/rezervate în învăţământul preuniversitar.

Accesul candidaților în săli se va realiza, pe baza cărții de identitate, în intervalul 8-9.30. Concursul va începe la ora 10 și constă într-o probă scrisă, pe durata a 4 ore pentru cadrele didactice calificate, respectiv 3 ore pentru cadrele didactice necalificate, care vor susține și o probă orală.

„Menţionăm că în categoria celor calificaţi intră candidații care, dintr-un motiv sau altul, n-au putut participa la Concursul Naţional de Titularizare din această vară ori au participat şi au obţinut note sub 5 (cinci). De asemenea, în categoria celor necalificaţi intră candidații care nu au pe diplomă specialitatea pentru care s-au înscris la concurs, dar nu există post pentru specialitatea lor; absolvenţii învăţământului universitar care nu au obţinut licenţa şi absolvenţii de liceu”, au precizat reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Sălaj.

Primele rezultate vor fi afișate, în data de 5 septembrie 2019, până la ora 10. Eventualele contestații vor fi depuse, în aceeași zi, între orele 10 și 12.

Rezultatele finale, după soluționarea contestațiilor, vor fi afișate la ora 14. Nota minimă de promovare, la acest Concurs, este minimum 5 (cinci).

Articolul precedentÎn centrul oraşului, ”Zilele Siguranței Rutiere”. Activități pentru întreaga familie, de la mic la mare
Articolul următorAutoritățile sălăjene, informate despre Campania Națională “Informare acasă! Siguranță în lume!“