Copiii din casele de tip familial din Zalău -,,Dumbrava minunată”, ,,Prichindel”, ,,Floare de colţ”, din Hereclean, Centrul de Plasament Şimleu Silvaniei şi Casa de tip familial Iaz s-au bucurat, în  cursul lunii august, de vizita poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, Biroul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii.

„În cadrul activităților desfășurate au fost prezentate mai multe spoturi preventive pe diferite teme (răspunderea juridică, delincvenţă juvenilă, bullying, siguranţa online, siguranţa rutieră, formele traficului de persoane-metode de recrutare a victimelor şi consecinţele consumului de droguri). La activități au participat 120 de copii”, au precizat reprezentanții Poliției Sălaj.

Întâlnirile au fost interactive, iar copiii și-au manifestat dorinţa unor întâlniri viitoare, cu promisiunea respectării regulilor învăţate de la poliţişti.

Articolul precedentPS Virgil Bercea – episcop greco-catolic de Oradea, așteptat la Zalău, la lansarea unui volum semnat de preotul Vasile Alexandru Barbolovici
Articolul următorÎn luna septembrie: caravana mobilă pentru donare de sânge ajunge în localitățile din județ