Se construiește o creșă nouă în Sărmășag, și o grădiniță la Crasna, iar școala din Pericei va fi modernizată. Totodată, localnicii din Șamșud vor avea o rețea nouă de apă și canalizare, iar sediul Primăriei din Vârșolț va fi reabilitată – ministrul dezvoltării, lucrărilor publice și administrației a fost vineri în vizită de lucru în județul Sălaj.

”La Sărmășag va fi construită o creșă nouă. Sprijinirea tinerelor familii este o prioritate pentru minister, astfel vom demara dezvoltarea rețelei de creșe din România încă în acest an”, a declarat, la vizita de lucru, ministrul dezvoltării, lucrărilor publice și administrației, Cseke Attila. Acesta a adăugat că școala din Pericei și Primăria din Vârșolț vor fi inaugurate în curând, iar lucrările grădiniței din Crasna avansează bine. Totodată, 551 de gospodării din Șamșud vor putea fi racordate la noua rețea de apă și canalizare, de aproape 20 de kilometri, unde vor fi instalați și 4 hidranți pentru incendii.

Cu ocazia vizitei sale din județul Sălaj, ministrul s-a întâlnit cu prefectul județului, președintele Consiliului Județean și primarul din Zalău.

Sursa: Realitatea de Salaj