Peste 200 de polițiști din cadrul structurilor de ordine publică, rutieră, investigaţii criminale, investigarea criminalităţii economice, dar şi de la alte structuri, vor fi prezenți în stradă, în perioada 26 aprilie-2 mai, astfel încât Sărbătorile Pascale, Ziua Internaţională a Muncii şi Ziua Naţională a Tineretului să fie petrecute în linişte.

 Printre prioritățile polițiștilor se numără prevenirea şi descurajarea oricăror evenimente ce ar putea afecta liniştea comunității, dar şi intervenția rapidă, la nevoie sau când sunt sesizaţi cu privire la comiterea unor fapte antisociale.

Poliţiştii rutieri vor fi prezenţi atât pe drumurile naționale cât și pe cele județene și comunale, pentru combaterea excesului de viteză, dar și pentru prevenirea accidentelor rutiere. „Recomandăm cetățenilor să sune la 112 în caz de nevoie sau dacă au cunoştinţă despre comiterea vreunei fapte antisociale. De asemenea, recomandăm șoferilor să circule cu viteză legală și adaptată condiţiilor din trafic, în special când se deplasează în coloană”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj.

Articolul precedentInstanța i-a respins contestația. Rămâne după gratii
Articolul următorSălaj: Lista farmaciilor deschise de Paște