Primarul municipiului Zalău, Ionel Ciunt a premiat un număr de 18 elevi olimpici care au avut rezultate de excepție la olimpiadele interjudețene, într-un eveniment ce a marcat Ziua Internațională a Educației.

Chiar dacă în sala s-au aflat doar cei 18 elevi cu rezultate de excepție la olimpiadele interjudețene și directorii unităților de învățământ, alți 822 de elevi vor fi premiați de administrația locală zălăuană, elevi care au obținut rezultate bune la olimpiadele județene.

În total, un număr de 840 de elevi vor fi premiați de Primăria municipiul Zalău pentru munca depusă la aceste olimpiade, iar suma alocată de Primăria municipiului Zalău se ridică la peste 150 de mii de lei.

În cadrul evenimentului, primarul municipiului Zalău a transmis un mesaj de mulțumire și i-a felicitat atât pe elevi pentru rezultatele obținute, cât și pe directorii unităților de învățământ pentru munca depusă.

Sursa: Realitatea de Salaj

Articolul precedentPNRR: Au fost actualizate ghidurile aferente Componentei C11 – Turism și cultură, Investiția I1
Articolul următorLucian Bode, clarificări și acuzații grave în scandalul BMW-urilor pentru Poliție: Drulă a semnat caietul de sarcini. Se autodenunță?