Fiscul sălăjean organizează o nouă întâlnire, în această săptămână, cu contribuabilii din județ. Conducerea Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Sălaj a anunțat că aceasta va avea loc joi, 7 martie 2019, de la ora 10. 

Se vor oferi clarificări şi îndrumări cu privire la: Spaţiul Privat Virtual şi serviciile oferite de ANAF; eşalonarea la plată a obligaţiilor fiscale; completarea, depunerea şi transmiterea declaraţiei unice; H.G. 807/2014 privind instituirea unei scheme de ajutor de stat având ca obiect stimularea investiţiilor cu impact major în economie; casa de marcat- facilităţi, obligaţii, termene

Întâlnirea se va desfăşura la sediul Camerei de Comerţ şi Industrie a Judeţului Sălaj, din municipiul Zalău, str. Corneliu Coposu nr.3 .

Pentru îndrumarea contribuabililor privind noutăţilor legislative, Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Sălaj organizează şi în acest an periodic întâlniri cu contribuabilii pe diverse teme.

Articolul precedentCandidați ai Alianței 2020 USR PLUS vor fi prezenți azi în Zalău
Articolul următorPersoanele cu minim zece clase şi studii medii, căutate de angajatorii din mediul privat. Vezi aici oferta