Alianța 2020 USR PLUS începe șirul evenimentelor destinate alegerile europarlamentare. Astăzi, 6 martie, în Zalău, de la ora 18:00, la Time Out, sălăjenii au ocazia să-i cunoască pe doi dintre candidații Alianței USR PLUS. Este vorba de Adriana Cristian, candidat din partea USR și Bogdan Deleanu, candidat din partea PLUS.

Temele abordate vor fi atât rolul și importanța Uniunii Europene pentru cetățenii României, dar și cât de importante sunt alegerile europene și campania de strângere de semnături.
„Europa oamenilor onești este formată din dorința de implicare și schimbare a modului în care se face politica în România de azi. Toate aceste lucruri pot fi făcute doar cu ajutorul tău! Suntem convinși că Europa este și trebuie să facă parte din viața noastră!”, este mesajul transmis de reprezentanții Alianței.

Adriana Cristian are 36 de ani și este inginer telecomunicații, manager de proiect, de risc și de schimbare cu peste 15 ani de experiență în domenii ca IT, Telecomunicații, Logistică, Producție și Cercetare. Doctorandă la Facultatea de Științe Politice și absolventă al masterului Facultății de Studii Europene, la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, Adriana are în prezent o companie de training și consultanță, predă seminarii la doctorat și oferă traininguri de business.

Bogdan Deleanu a studiat științe politice la București și are un master în studii europene obținut la Bruxelles. A lucrat timp de 8 ani în Parlamentul European, unde s-a ocupat în special de comisiile de afaceri externe, securitate și apărare, drepturi și libertăți civile dar și de drepturile omului sau egalitatea de gen. A lucrat pentru ONU în cadrul misiunii de menținere a păcii din Haiti și are experiență în ajutor pentru dezvoltare și organizarea și monitorizarea de alegeri. Este membru fondator al Europuls – Centrul de Expertiză Europeană, unde a servit ca director executiv (2015-2018) și unde a fost coordonatorul a trei ediții de Eurosfat, cel mai mare forum de afaceri europene din România. În prezent lucrează în domeniul relațiilor interinstituționale ale Uniunii Europene iar în timpul lider este co-moderator al comunității locale RO100Bruxelles.
Articolul precedentRezultatele unui sondaj: liceenii sălăjeni nu au curajul să se exprime liber de frica sancţiunilor
Articolul următorFiscul organizează o nouă întâlnire cu contribuabilii din județ