Aproape 400 de persoane au fost consultate şi tratate, în doar trei zile, la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău. Din totalul acestora, 94 de pacienţi au fost internaţi pentru tratament şi investigaţii medicale suplimentare.         

Potrivit reprezentanţilor Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău, în perioada 14, 15 și 16 septembrie 2018, cele mai frecvente cazuri înregistrate, mai exact 68, au fost plăgi, fracturi, traumatisme, entorse, contuzii, urmate de cele de gastrită, gastroduodenită, enterocolită, gastro-enterocolită – 39.

La capitolul agresiuni, nici de această dată nu au lipsit cazuri, întrucât 7 persoane au ajuns pe patul de spital, prezentând politraumatisme.

De asemenea, în weekend au fost şi accidente rutiere, în urma cărora 2 persoane cu multiple contuzii au fost preluate de echipajele Serviciului Judeţean de Ambulanță și transportate la spital.

În total, au fost consultaţi şi trataţi 399 de pacienţi, din care 94 au fost internaţi pentru tratament şi investigaţii medicale suplimentare.

Articolul precedentVitezomanii, pedepsiți de polițiștii sălăjeni. Zeci de şoferi au rămas fără permis
Articolul următorPompierul desemnat ”Salvatorul anului”, felicitat de prefect