Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple Sălaj, respectiv Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Sălaj vor avea program normal de lucru în zilele de 16 și 17 august 2018, în minivacanța de sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului.

Potrivit unei informări a Prefecturii Sălaj, decizia de a păstra programul normal de lucru în zilele de 16 şi 17 august a.c. pentru serviciile publice comunitare de eliberare a paşapoartelor şi a permiselor în perioada menţionată a fost luată din dispoziţia conducerii Ministerului Afacerilor Interne, având în vedere că luna august reprezintă o perioadă de vârf din punct de vedere al cererilor de eliberare a documentelor de călătorie şi a permiselor de conducere. „Precizăm că în data de 15 august a.c. serviciile de eliberare a paşapoartelor şi a permiselor de conducere nu vor avea program cu publicul”, se precizează în sursa citată.

Persoanele care doresc să depună cereri de eliberare a documentelor în zilele de 16 şi 17 august trebuie să se aibă în vedere că unităţile de trezorerie nu au program de lucru în zilele respective. Astfel, taxele trebuie achitate la unităţile de trezorerie înainte de 15 august sau prin celelalte metode admise prin lege: on-line sau la unităţile CEC Bank.

Articolul precedentMinistrul Agriculturii, Petre Daea, vizită inopinată în Sălaj
Articolul următorFără permis, la volanul unui autoturism neînmatriculat