Un tânăr, din comuna Buciumi, a fost surprins în trafic, zilele trecute, pe raza localităţii Sâncraiu, judeţul Cluj, în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat. Mai mult, sălăjeanul nu avea nici permis de conducere.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, în cursul zilei de 8 august, poliţiştii Postului de Poliţie Comunal Sâncraiu au depistat pe raza localităţii Sâncraiu, un bărbat în vârstă de 24 de ani, din comuna Buciumi, judeţul Sălaj, care conducea un autoturism deşi nu avea permis de conducere. Oamenii legii au constatat că plăcuţele cu numerele de înmatriculare de pe autoturism figurează ca fiind atribuite unui alt autovehicul. De asemenea, „s-a constatat faptul că autoturismul i-ar fi fost încredinţat acestuia de un alt bărbat care ar fi cunoscut faptul că acesta nu deţine permis de conducere şi că vehiculul nu este înmatriculat”, se mai precizează în sursa citată.

Potrivit IPJ Cluj, în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de  conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul cu număr fals, încredinţarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere unei persoane despre care ştie că nu deţine permis, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

Articolul precedentGhișeele de la Permise și Pașapoarte, deschise în 16 și 17 august
Articolul următorPrima ediție a festivalului de film „One World Romania la Zalău”